Cautare

978 de rezultate pentru "com jani srl" (3.00 secunde)
1.446 din 12/11/2008, emisa de guvernul Tariceanu, petrolul si gazele din jurul Insulei Serpilor au fost concesionate unei firme, Midia Resources SRL, ce are un capital social de doar 200 de lei.
Prin aceasta hotarare, firma Fratii Bacriz SRL, care presteaza acelasi tip de serviciu in Banie, era eliminata de pe piata. Considerandu-se afectata de decizia municipalitatii, SC Fratii Bacriz SRL a cerut in instanta anularea hotararii CLM, precum si suspendarea executarii acesteia pana la definitivarea procesului pentru anulare.
De asemenea, intr-o informare prezentata consilierilor, vicepresedintele CJ Mircea Toader preciza ca pentru urmarirea si verificarea lucrarilor de reabilitare a unor drumuri judetene, comunale, strazi, poduri, podete si sisteme de alimentare cu apa afectate de calamitatile naturale care au avut loc in luna iulie au fost depuse oferte, in termenul legal, de catre doua societati, Consis Proiect SRL si Consilier Construct SRL, comisia de validare atribuind contractul celei din urma.
Astfel, SC Dulcicom SRL a solicitat concesionarea unui teren cu o suprafata de 50 de metri patrati, situat pe strada Crisan, in vederea extinderii constructiilor existente.
Global Production SRL (CUI 16371587), contractul 25/5.ian.2005, suma lunara de 3.335 EURO, Global News SRL (CUI 16371595), contractul 21/ 5.ian.2005, suma lunara 4110 EURO si Global Network Cable (CUI 16330323), 23/ 5.ian.2005, suma lunara de 3.335 EURO.
In acest caz sint cercetati pentru evaziune fiscala, fals si uz de fals Ismail Al Swiha (48 de ani) si Mohammad Feezan (35 de ani), ambii asociati si administratori la Al Swiha Impex SRL si Iuria Universal SRL - firme bucurestene care au realizat transferuri externe totalizind sapte milioane si jumatate de dolari, pe baza unor acte financiar-bancare false.
Toposurvey SRL se ocupa cu lucrari de cadastru, geodezie, cartografie si s-a numarat printre primele societati din Dolj care au accesat fonduri structurale dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. ... Toposurvey SRL a inregistrat in 2011 o cifra de afaceri de 1,15 milioane de lei, potrivit calculelor companiei.
Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie si-a dat demisia din partid, acuzand faptul ca organizatia liberala s-a transformat intr-un SRL. ... „Sunt dezamagit si scarbit de transformarea PNL Mures intr-un SRL, in care un patron da de lucru la subordonati“, a declarat Antonie.
In acest sens, vicepresedintele comisiei, senatorul democrat Marius Marinescu, i-a cerut lui Sebastian Vladescu sa nu confunde Guvernul cu un SRL.
In presa au aparut in ultima perioada mai multe articole conform carora averea senatorului PD Radu Berceanu ar fi mai mare decat ceea ce a declarat acesta in declaratia de avere, potrivit careia detine trei apartamente, doua autoturisme si peste 80 la suta din actiunile societatii comerciale AVI SRL din Craiova.
(A.I.) Primaria vrea sa negocieze pretul gunoiului Municipalitatea intentioneaza sa negocieze, in luna aprilie, cu SC ECO SUD SRL, tariful pentru depozitarea gunoaielor in rampa ecologica de la Mofleni.
SC Corporate United Business SRL, in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta este actionar cu 33 la suta, a fost declarata castigatoare la licitatia organizata, la 12 noiembrie 2004, pentru achizitionarea unui teren in statiunea Neptun.
Mai mult, potrivit directorului DGSPC, SC Grambie SRL si SC Mira SRL asigura furnizarea produselor alimentare si pentru centrele de plasament, nu doar pentru copiii din sistemul maternal, iar dinspre centre nu au fost primite nici un fel de sesizare.
Dar cum reprezentantii Directiei Judetene de Tineret sunt decisi sa-si ia taberele inapoi de la SC Vanimar SRL, care a concesionat pe o perioada de 30 de ani tabara "Luminita", si de la SC Opogete SRL, care administreaza acum tabara "Schitu", si actualul director, Claudiu Teliceanu, a continuat demersurile, descoperind ca alta ar fi buba acestor contracte.
Desi a obtinut aprobarea consilierilor locali sa amaneteze bugetul primariei pe 20 de ani pentru imprumutul bancar de 700 de miliarde de lei, primarul Solomon a semnat pe furis contractul cu SC UTI International SRL Forli Italia.
SC UTI International SRL, reprezentata prin SC UTI International SRL Forli Italia, sucursala Bucuresti, SCT Bucuresti SA si SC Domarcons SA.
Administratorul parcarilor cu plata, SC Cronos Impex SRL, a solicitat in instanta suspendarea investitiei demarate de municipalitate in mijlocul Baniei.
Casa Petra SRL de la Lipova, Arad, a participat in acest week-end la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR cu 20 de sortimente de dulciuri precum:
Corona SRL este prezenta cu un stand in cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
In raport se mentioneaza faptul ca "SC Patiprod SRL Codlea a achizitionat de la firma Verba Trans SRL din Brasov 41.860 de pui de curca importati pe 17 ianuarie de la firma Aviagen din Ungaria.
google-analytics.com